Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Adele (35) se rozhodla, že si letos udělá luxusní radost. Jinak velmi šetrná hvězda, která se nevyžívá v okázalosti, si nechala na zakázku upravit jeden z vozů edice Porsche Cayenne. Devítinásobná držitelka ocenění Grammy nedávno složila řidičské zkoušky a může ve sportovním autě vozit syna Angela i přítele Simona.

Za vůz zaplatila sto tisíc liber neboli 3,3 miliónu korun. „Poté, co úspěšně udělala řidičák, se stalo řízení její oblíbenou aktivitou a projížďky po Londýně miluje. Mohla by si dovolit koupit i hříšně drahé sportovní auto, ale je mámou, takže bezpečnost a spolehlivost jsou pro ni důležitější. Její nové auto má pohon na všechna čtyři kola a je extrémně bezpečné, ale je také rychlé a luxusní,“ uvedla Adelina kamarádka pro Sunday Mirror.

Britská hudební hvězda si pak v salónu osobně vybrala kožené potahy, úpravu palubní desky a další detaily, které klientům výrobce vozů Porsche nabízí. Podle zdroje listu Sunday Mirror Adele zvolila černou metalízu s neprůhlednými skly, aby nepoutala pozornost v ulicích Londýna. Verzi s volantem vpravo jí přitom vyrábějí v Německu, dostat ho má kolem Vánoc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám