Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten, kdo si snad myslel, že je bývalý diskařský šampión Imrich Bugár (58) ve StarDance jen do počtu a hned po prvním kole pomaže domů jako namydlený blesk, musí dnes jen nevěřícně zírat s otevřenou pusou na to, jak se mu daří.

Bugár si skvěle sednul s tanečnicí Jitkou Šorfovou, která ho vycepovala natolik, až se protančil mezi pět nejlepších soutěžících. Zprvu nemotorný obr byl ze začátku považován za největšího outsidera StarDance.

Teď však zvládl jeden z nejnáročnějších tanců slowfoxtrot a soupeři jeho výkony musí brát vážně. Ne nadarmo Marek Eben přirovnal Bugárovu jízdu soutěží k razícímu štítu tunelu Blanka.

Nejstarší soutěžící letošního ročníku si podle svých slov StarDance velmi užívá. Jak by také ne, když se může den co den dotýkat krásné taneční partnerky Jitky Šorfové. Při vášnivém paso doble, které soutěžící předvedli na společnou choreografii, se Šorfová v náruči statného diskaře natolik rozparádila, až divákům několikrát ukázala své kalhotky.

Jednomu z divácky nejatraktivnějších tanců zkrátka nechyběl patřičný temperament a Bugár v roli toreadora rozhodně nezklamal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám