Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) má recept na to, aby zvládala kolotoč mezi prací a péčí o syna Matyáše, kterého s manželem Tomášem Plekancem (41) vychovávají v kanadském Montrealu.

Vondráčková přiletěla na pouhé tři dny do Prahy, aby stihla řadu svých pracovních aktivit. A neměla ani chvilku volnou. Syna proto nechala manželovi v Kanadě. "Zvládla jsem nafocení šperků, převzala jsem platinovou desku, Janek Ledecký mi pokřtil nový kalendář, premiéru měla dárková kolekce pro fanoušky a nemohla jsem chybět na Českém slavíkovi. Za pár hodin musím být na letišti. Nevím, jestli půjdu vůbec spát," řekla Super.cz Lucie a prozradila svůj tajný recept, jak být fit.

"Zatím to zvládám a myslím si, že to je tím, že jsem nikdy nepila alkohol. Mám pocit, že když má člověk celoživotní životosprávu, tak se tyhle věci zvládají líp. Jsem taková protialkoholní léčebna tady, absolutně nepiju," upřesnila Vondráčková, která si odnesla stříbrného slavíka.

"Lucka Bílá pracuje tolik, je zpěvačkou na plný úvazek, že si vítězství zaslouží. Slavík je ve správných rukou," dodala.

Budu se vracet až s Tomášem, až skončí hokejová sezóna. Víc mě baví být v letadle s celou rodinou než sama. To je mi smutno.

Reklama

Další články

Načítám