Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) se sice z Moskvy, kde se letos konala Miss Universe, vrátila jen s dílčím oceněním Bond Girl, ale pobyt si tam užila. "Byly tam sice holky, které ten titul hodně chtěly, ale i spousta dalších, které byly fajn, a skamarádila jsem se," vzpomínala.

Na to, že vyhrála dívka z Jižní Ameriky, která jako spousta jejích kolegyň ze stejné lokality na sobě neměla příliš přírodního, se ale moc s nadhledem nekouká. "S takovými jsem se v rámci soutěže setkávala hodně, ale když vyhrála, co na to říct. I když si myslím, že by taková soutěž měla být o přirozené kráse," míní. "Já bych do toho nešla, i když na sobě samozřejmě nějaké nedostatky vidím, ale to bychom nebyly my ženy, abychom na sobě nehledaly chyby," krčila rameny.

Gábina má za sebou i svoje první natáčení filmu, snímku Bony a klid 2, které ji vyloženě nadchlo. "Byla to, jak se říká, skvělá zkušenost, ale moc svoji kariéru jako herečka v budoucnosti nevidím. Ale nechávám tomu dveře otevřené dokořán, a když se zlepším, budu ráda," svěřila.

Teď je ale na prvním místě škola. "Doháním ji, v následujících dvou měsících mě čeká zkouškové období. Doufám, že se opravdu dostanu k marketingu, díky vítězství v České Miss jsem se setkala s mnoha obory, které jsou mu velmi podobné, takže opět dobrá zkušenost," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám