Hlavní obsah
Článek

Přestože je Jan Kraus jako moderátor ostřílený profík, udílení Českých slavíků mu dalo pořádně zabrat. Gala večer totiž provázely nepřehlédnutelné technické problémy, kvůli nimž působil jindy suverénní bavič poněkud nervózně.

Jan Kraus se na slavnostní večer pečlivě připravoval, ale zvukaři nejspíš přípravy podcenili. Během přímého přenosu vypadávaly mikrofony a publikum ani televizní diváci tak neslyšeli některé děkovné projevy. Počáteční problém se Kraus pokoušel vtipně obhájit jako zvukový efekt inspirovaný zahraničními ceremoniály, ale brzy mu zmizel úsměv ze rtů.

Během večera Kraus nebyl ve své kůži a jeho humor občas překročil hranici dobrého vkusu. Když například Ivana Gottová otevírala obálku s děkovnou řečí svého manžela, moderátor hovořil o závěti, což nebylo příliš na místě.

Nejsvětlejší momenty tak Kraus na pódiu prožil se synem Jáchymem a partnerkou Ivanou Chýlkovou, kteří přišli předat ocenění. Společně sehráli potrhlou rodinku, v níž figurují vášnivě se milující rodiče a potomek, který se za ně stydí. Při odchodu ze Státní opery si ovšem celá rodinka veškeré emoce pečlivě střežila za profesionálně nedotknutelnými tvářemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám