Hlavní obsah
Článek

V letošním hlasování ankety Český slavík letos došlo k pořádnému zemětřesení. V kategorii zpěváků totiž nastala větší změna, než se na první pohled mohlo zdát. Karlu Gottovi stačilo k návratu na trůn opravdu málo.

Tomáš Klus byl se loni postaral o obrovské překvapení, když se mu podařilo pokořit Karla Gotta. Po životním trumfu ovšem přišla svatba a Klusova fanouškovská základna značně prořídla. Na gala večeru se hodně mluvilo o tom, že Karel Gott zvítězil jen s náskokem 47 hlasů. Při bližším prozkoumání výsledků se ale ukázalo, že mu k vítězství stačilo dokonce méně hlasů, než kolik získal loni jako stříbrný Slavík.

Karel Gott letos posbíral 33 044 hlasů, ale loni jich bylo ještě o 710 více. Za velký návrat tak vděčí tomu, že Klus podporu výrazně ztrácí. Letos mu totiž přišlo o 3 340 hlasů méně. Zatímco loni posbíral 36 337 sms, letos jich dorazilo jen 32 997.

Vysvětlení je naprosto zřejmé. Tomáš je pohledný mladý muž a jeho publiku tvoří převážně dospívající dívky, které nemohou přenést přes srdce jeho svatbu s Tamarou. Tomáš je ovšem jako novopečený tatínek malé Josefínky zamilovaný až po uši a při děkovné řeči za druhé místo měl oči jen pro svou manželku. A tím své fanynky určitě opět nepotěšil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám