Hlavní obsah
Článek

České zpěvačky a další kočičky si i letos dávaly několik týdnů či měsíců záležet na výběru róby pro udílení cen Český slavík. Módní stylisté měli plné ruce práce, návrháři šili jak o život. Podívejte se v naší galerii, jak to dopadlo.

"Šaty mám od mojí sestry, která vlastní půjčovnu a tím pádem mám výhodu, že si vždycky můžu vybrat co chci a vždycky to mám zadarmo," řekla Super.cz úřadující královna krásy, Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34).

Změnu ve volbě návrháře udělala Ivana Gottová (48). "I když vždycky chodím v róbách od Beáty Rajské, tento model je od Blanky Matragi," prozradila nám Ivana. Růžovou róbu od Beáty Rajské za to zvolila Lucie Vondráčková (44), která letos ve Slavíku opět skončila na druhém místě za Lucií Bílou (57).

A co si oblékly další české zpěvačky? "Několik let jsem byla ve Slavíku do osmého místa, letos jsem vypadla, tak jsem se rozhodla dát najevo, že mě to moc mrzí a přišla jsem ve smutečním. Šaty mi navrhl můj kamarád Petr Kalchař," prozradila Markéta Konvičková (29), jejíž outfit nás spíše děsil. Hodně prapodivně působí také model hodně nafouklé Ewy Farne. Zpěvačka se letos mezi prvními třemi zpěvačkami neumístila, ale pozornost na sebe hodně poutala netradiční čelenkou.

"Mám šaty Emilio Pucci. Jsem ale hrozně nastydlá a můj stylista mi zakázal, abych si přes ně brala kožich. Tak jsem jeho přání úplně nesplnila a vypůjčila jsem si kožíšek Dior od mojí kamarádky Verunky," upřesnila Monika Absolonová (47).

Jedna z největších kočiček Tereza Kerndlová (37) vypadá naprosto úchvatně. Ostatně jako vždy. Mám šaty ze Simple concept store. Naštěstí si se svou postavou můžu dovolit i šaty od Victorie Beckham, i když tak hubená jako ona zatím nejsem," dodala půvabná zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám