Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) vstala z mrtvých a je v plné formě. Vypadá krásně, zhubla, opuchlá tvář je pryč a Iveta se pomalu snaží dostat zpět na výsluní. I když není v nominaci na Českého slavíka, vůbec nesmutní. Na přímý přenos do Státní opery Praha vyrazila s manželem Josefem Rychtářem (65).

Zářila na nich v krásných fialových šatech. "O šatech jsem dlouho nepřemýšlela, mám je z půjčovny, se kterou dlouhodobě spolupracuji. Není to ale ta, ze které jsem měla svatební šaty," řekla Super.cz Bartošová.

A čemu vděčí za tu obrovskou proměnu? "Dobře vypadám, protože jsem šťastná," upřesnila zpěvačka, která se nejvíc těšila hlavně na moderátora večera Jana Krause. "Přišla jsem se sem hlavně bavit a udělat si s manželem krásný večer. Moc se těšíme na humor Jana Krause, protože ho máme oba moc rádi," dodala Bartošová.

Iveta ve Státní opeře Praha sledovala výsledky ankety, která letos přinesla i několik změn. Největší událostí je pochopitelně návrat Karla Gotta na trůn, za něhož 38. trofej převzala manželka Ivana, protože Mistr měl pracovní povinnosti v Německu. Tomáš Klus se spokojil s druhým místem a třetí skončil Richard Krajčo, který, stejně jako Gott, na gala večeru chyběl.

Velké překvapení nastalo v kategorii skupin, kde Kabát po pětiletém kralování nahradila kapela Kryštof, která navzdory své dlouhé kariéře na předních místech ankety nikdy nefigurovala. Lucie Bílá obhájila svou neotřesitelnou pozici na domácí hudební scéně mezi zpěvačkami a opět v hlasování přeskočila Lucii Vondráčkovou. Třetí skončila Aneta Langerová, která zaujala pozici po Ewě Farne. 

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám