Hlavní obsah
Článek

Vilma Cibulková (61) ukázala zcela jinou tvář, než na jakou jsou zvyklí diváci seriálu Ulice. V kostýmu čarodějnice Černavy z legendární pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci by ji snad nikdo nepoznal.

Na padesát let sice Vilma Cibulková vypadá skvěle, ale je zřejmé, že Jasněnku, jíž kdysi propůjčila tvář Michaela Kuklová, by si už zahrát nemohla. Nestárnoucí dáma českého filmu tak v rámci vánoční kampaně TV Nova vyfasovala kostým, o němž sní jen málokterá žena.

Odpudivou vizáž si ovšem Cibulková zamilovala a ráda by v pohádce představovala temné síly. „V kostýmu se cítím výborně, opravdu jako v pohádce. Vyfasovala jsem i čarodějnické zuby. Kdyby to šlo, tak bych si ráda střihla čarodějnici i na filmovém plátně,“ řekla herečka.

Na letošní Vánoce se Vilma Cibulková těší, přestože je nebude trávit po boku dnes už exmanžela Miroslava Etzlera. O svátcích se promění v hospodyňku a nezapomene nakrmit ani zvířátka.

„Dárky nenakupuju, ale vyrábím. V dětství jsem měla nádherné Vánoce, užívám si je i v dospělosti,“ dodala hvězda Ulice, která v minulosti Vánoce trávila i v teplotně přívětivějším zahraničí.

V galerii se můžete podívat, jak to v pohádkových kostýmech sluší dalším televizním tvářím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám