Hlavní obsah
Článek

V roce 2011 musela Lucka Vondráčková (44) svou účast na galavečeru Český Slavík oželet, neboť byla zrovna těhotná. Letos si ale tuto událost nenechá ujít, přestože trvale bydlí s manželem a synem v kanadském Montrealu.

Už za velkou louží se zpěvačka rozhodla, co si dnes večer vezme na sebe. Po konzultaci se svou dvorní stylistkou Libkou Safr padla volba na Beatu Rajskou. „Během samotného focení mě překvapila nejen Lucčina fotogeničnost a profesionální přístup, ale třeba i to, jak zná moje kolekce a jejich názvy. To mě jako autorku nesmírně potěšilo," prozradila Super.cz návrhářka.

Zpěvačka včera v salonu zkoušela čtvery šaty a všechny si zamilovala. Jisté je, že si Vondráčkové obleče róbu z poslední kolekce Rajské s názvem ’Bod vzletu’. Nechtěla však prozradit, jaká barva zvítězila. V naší galerii si ale můžete prohlédnout všechny barevné varianty.

Během focení si Lucka mohla užívat boty na vysokých podpatcích. Do Státní opery ale bude muset obout nízkou botu, neboť podpatky jí lékaři ze zdravotních důvodů nedovolí. „Ač je Lucka drobounká, tak se žádných šatů nebojí," komentuje Beta Rajská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám