Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se třese strachy! Právě dnes se má totiž dozvědět, jak lékaři naloží s vrozenou vadou její dcery Zuzanky. Ta se narodila začátkem dubna se špatně vyvinutými kyčlemi, kvůli kterým dostala speciální postroj. A nyní má Eva s jistotou zjistit, zda pomohl, nebo zda bude muset její milovaná dcerka na operaci.

"Je tu ještě varianta řemínků. A kdyby ani ty nepomohly, zhruba v jednom roce věku by přicházela v úvahu operace. Jsem ale optimistka a nepřipouštím si tu horší variantu," prozradila Super.cz Decastelo. Ta se jen pár dnů po porodu vrhla znovu na moderování. Kritiku, že by měla spíš pečovat doma o své dvě malé děti, odmítá. "Těm, co to říkají, vzkazuji: plaťte za mě dvě hypotéky a zůstanu ležet doma," řekla Eva na akci Parfume De Luxe, kterou spolu s Lejlou Abbasovou (44) moderovala a již v kategorii dámských vůní vyhrál parfém Karel Gott: Lady Carneval.

Lejla dorazila s francouzskými holemi, které nosí již čtyři měsíce po úrazu při lyžování. Další měsíc je ještě nebude moci odhodit. Přítelkyně bývalého ministra kultury a hudebníka Michaela Kocába Super.cz řekla, že její vztah prochází denně vývojem. O případné svatbě ale nechtěla mluvit. Přiznala však, že z ní je dokonalá nevlastní babička. "Vztahy s dětmi Michaela se stabilizovaly, dokonce k nám každé pondělí chodí Michaelův vnuk Vincent, syn Natálky. Jsem za to moc ráda," uvedla Lejla. Právě pro její charitativní projekt Asante Kenya se na soutěži vůní, kterou pořádal David Novotný, vybíraly peníze. Největší částku, padesát tisíc korun, věnoval někdejši mecenáš Ivety Bartošové Aleš Buksa, který momentálně úzce spolupracuje s Martinem Chodúrem. Martin nám na akci naznačil, že brzy chystá veselku.

Reklama

Další články

Načítám