Hlavní obsah
Článek

Předposlední Duel VyVolených s číslem třináct se obešel bez vyhrocených situací a vypjatých emocí. Naopak překvapil dojemným objetím dvou hlavních soupeřů. Milovnice němých tváří Lucie, která ve vile strávila 92 dnů, změřila své síly s hysterickým miláčkem publika Vladem. Tvrdohlavost se jí tentokráte nevyplatila. S třiaosmdesáti procenty hlasů se do vily vrátil Vlado.

Mnozí Lucii výběr soupeře zazlívali, ale ona si za svým rozhodnutím stála do poslední chvíle. „Jdu do všeho po hlavě a čekám, jak to dopadne. Neodcházím jako poražená oběť,“ prohodila sebevědomě.

Před odchodem do studia se více citově obnažil Vlado. „Mrzí mě, že jsem vám nemohl více projevit své city. Neumím je dávat najevo. Mám vás rád. Doufám, že jste to vytušili. Jdu, nedělá mi to tady dobře,“ loučil se s Pavlínou a Romanou Vlado a zmizel ve studiu.

Své antipatie vůči Vladovi velmi ostře vyjádřila Regina, která před pár dny navštívila k jeho nelibosti opětně vilu. „Pro mě je to zákeřný sobec. Nechápu, proč je tak strašně útočný a ne jen na mě. Jestli se vrátí, odcházím,“ řekla rozvážně bývalá striptérka s tím, že klidně poruší smlouvu a zaplatí i pokutu.

„Jsem rad, že se vracím zpátky,“ oddechl si po boji Vlado, který má k výhře zase o krok blíže. „Uf. Doufám, že příští týden uvidím jiný výsledek. Ne že bych to Vladovi nepřála. Přeju mu to,“ dodala Lucie, na které nebyly znát stopy zklamání.

Reklama

Další články

Načítám