Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká vicemiss 2005, modelka Michaela Štoudková (38) si užívá sluníčka v Egyptě, kde natáčí společně se zpěvačkou Editou Třiskovou reklamu pro český aquapark. Editu si možná pamatujete ze soutěže Česko Slovensko má talent, kde se probojovala mezi 100 nejlepších. Pak v rozstřelu padla s Dominikou Haškovou, dcerou brankáře Dominika Haška.

Krásky Štoudková a Třísková předvedly u moře své postavičky turistům na pláži v plavkách a brzy je uvidí také televizní diváci. "Scénář reklamy je o tom, že skočíme v Praze v aquaparku do umělých vln a najednou se ocitneme v ráji u moře," prozradila Štoudková, která se s Editou v Egyptě viděla poprvé a hned si padly do oka. "Stačilo jedno odpoledne, alkoholické drinky a za chvíli nás znal celý hotel. Edit je super holka, moje krevní skupina," prozradila se smíchem Míša.

Obě krásky předvedly na pláži své postavičky a také vnady. V přestávkách během natáčení se opalovaly nahoře bez. To však televizní diváci neuvidí. Není to škoda?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám