Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od teď už nikdo nemůže Neně vyčítat, že jen tupě spotřebovává módní trendy. Asi nejkrásnější česká bloggerka už na sebe nevrství oblečení jiných návrhářů, ale začala také sama tvořit.

Nena byla nejdříve múzou návrháře Lukáše Lindnera, který pro ni vytvořil odvážnou róbu na zahájení karlovarského filmového festivalu. Oba módní fajnšmekři si postupem času padli do noty natolik, že začali společně navrhovat.

Návrhář v kolaboraci s bloggerkou vytvořil kolekci, kterou předvedla Karolína Kurková a další známé modelky na charitativní akci Fashion for Kids Terezy Maxové. „Letos mě organizátoři volali na poslední chvíli a já jsem ještě neměl hotovou kolekci. Kdo měl volné ruce, tak šil a stříhal. S Nenou jsme vybírali látky a tvořili skici. Je velmi zručná, tak nám to nakonec šlo dobře od ruky," říká Lindner.

Výhodou taky je, že Lukáš může tvořit šaty přímo na postavě Neny. „Mám dost figurín, ale ty nemají tak dobré postavy jako Nena. Na ní se skvěle zkouší," směje se designér.

Reklama

Další články

Načítám