Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před časem se tehdy dvaasedmdesátiletá Sophia Loren stala nejstarší ženou, která kdy pózovala pro kalendář Pirelli. Prvenství si po šesti letech udržuje i dnes. Zatím se žádné jiné ženě podobného věku nepodařilo dostat se na jeho stránky. Proto není divu, že nechyběla na čtvrteční události pořádané k 50. výročí tohoto slavného kalendáře, jehož se tiskne každoročně jen velmi omezené množství, o to je cennější jej vlastnit.

Párty se navíc konala ve světové metropoli módy Miláně, a tak slavná Italka nemohla chybět dvojnásob. Loren se blýskla ve stříbrných šatech připomínajících oblohu posetou třpytivými hvězdami. Svou ženskost pak podtrhla hlubokým výstřihem, bohatými kudrnami a řasami á la mrkací panna.

Sophia se zdála být v záři reflektorů jako ryba ve vodě a jistě si připomněla období své největší slávy, kdy zářila v nezapomenutelných filmech jako Horalka či Manželství po italsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám