Hlavní obsah
Článek

Mezi odpadlicemi z VyVolených Evou a Nikol nepanují zrovna idylické vztahy. Když se teď druhá jmenovaná do první strefila s tím, že jí nikdy nepřála výhru a že o ní má své názory, rozhodla se jí to Feuereislová, kterou v duelu drtivě porazila Pavlína, vrátit i s úroky. „S mámou jsme probíraly mé působení ve vile. A řekla mi, že je dobrý, že jsem se jako jiná holka před kamerami nepomočila,“ prohlásila Eva v jasné narážce na Nikol, které se v opilosti tahle příhoda stala.

„Vůbec se za mě nestydí, docela to prý šlo, co jsem tam vyváděla,“ směje se blondýna, která tak touží být slavná, že už na castingu do soutěže vyprávěla neuvěřitelnou historku o tom, jak se spolubydlícímu vymočila do konvice. Ale alespoň to nebylo před kamerami.

Mamince Evy evidentně nevadilo, že jsme v televizi častěji viděli Evina ňadra než její obličej. Je ale pravda, že opilou Nikol, která měla i potíže s obsahem žaludku, nepředčila. „Lidé si za pár let budou z té show pamatovat jen to, že jsem se svlékla ve studiu při duelu s Reginou,“ je přesvědčená Eva Feuereislová.

Reklama

Další články

Načítám