Hlavní obsah
Článek

Na Václavském náměstí se táhla dlouhá fronta módou posedlých žen. Módní maniačky totiž dostaly příležitost nakoupit za velmi výhodnou cenu luxusní oblečení z druhé ruky na charitativním bazaru Báry Nesvadbové (49).

Kromě mnoha dalších si akci nenechaly ujít známé tváře, které chtěly svou přítomností podpořit dobrou věc, a samozřejmě také neodolaly výhodné koupi. Některé dámy dorazily už během příprav, hned po otevření dorazila modelka Vlaďka Erbová (42), která si odnesla boty za dva tisíce korun, moderátorka Lenka Vacvalová (34), nebo bývalá královna českého modelingu Milada Karasová.

Moderátorka Nikol Moravcová si na letošní bazárek našetřila, protože má novou skříň a potřebuje ji zaplnit.

Na cvrkot a občasné tahanice o svetr nebo pásek dohlížela organizátorka akce Bára Nesvadbová. „Překvapilo mě, že se neprodaly kalhoty Chanel za tisícovku, zato bleskově mizely všechny kabelky. O Cartier se dokonce strhla hádka," usmívá se Bára. Spisovatelka byla nadšená, že se letos vybralo neuvěřitelných 448 tisíc korun.

Tyto peníze poputují mentálně handicapovaným klientům a sdružení Dobrý Anděl, které pomáhá postiženým rakovinou. „Jsme s celým mým týmem strašně unavení, ale jednoznačně jsme se shodli, že to stálo za to," říká Bára.

Reklama

Další články

Načítám