Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká úspěch. Muž roku Antonín Beránek se stal šestým nejkrásnějším mužem světa. Soutěž Mister International se konala v Jakartě v Indonésii, kde přijeli reprezentanti z celkem 38 států.

Antonín již před necelými dvěma týdny odjel do Jakarty, kde ho čekala řada povinností. Například návštěva dětského sociálního zařízení, kam putoval výtěžek z dražby předmětů, které účastníci přivezli. Tonda přivezl servis z českého křišťálu a vydražil se za druhou nejvyšší částku.

Na finále se Antonín pečlivě připravoval, chodil na kurz anglického jazyka, přivezl si národní kroj, který je starý padesát let. „Hrozně jsem se bál, aby se mu nic nestalo, je to památka.“ smál se Toník při odjezdu z České republiky.

Antonín Beránek, který letos v srpnu triumfoval na Muži roku v Náchodě, byl se svým šestým místem nejlépe hodnoceným Evropanem v soutěži. „Jsem velmi unavený, spal jsem přibližně pět hodin denně, je to pro mě velká zkušenost,“ dodává Beránek.

„Už jsem mu gratuloval. Jsem rád, že Mužové roku mají úspěch ve světě. Před dvěma roky byl Martin Gardavský druhý. Letošní šestá příčka je také parádní,“ radoval se z výsledku soutěže organizátor Muže roku David Novotný.

Reklama

Další články

Načítám