Hlavní obsah
Článek

Slavnostní předávání cen Českého Slavíka Mattoni 2013 ještě ani nezačalo a už teď se mluví o velkém pozdvižení. Moderátor večera Jan Kraus (70) se během sobotního večera může těšit na nečekané rodinné setkání.

„Jednu z cen předá jeho dlouholetá partnerka Ivana Chýlková (60), ale také jejich společný syn Jáchym. Slavíci se tak ponesou v režii rodiny Krausů,“ prozradil Super.cz zdroj ze zákulisí ankety.

Kraus je známý svým břitkým humorem a tím, že si rozhodně s nikým nebere servítky, a tak o zábavný večer bude zcela jistě postaráno. Pokud ho ovšem nesetře a v humoru nepředčí jeho vlastní rodina.

Sobotní večer bude patřit nejen slavnostnímu vyhlašování populární hudební ankety, ale i zajímavým vystoupením. Těšit se můžeme například na vystoupení zpěvačky Marty Jandové (49), která se sice neprobojovala mezi šest nejlepších zpěvaček, ale fanoušky potěší duetem s Petrem Kolářem (56), s nímž jako hold zesnulému textaři Zdeňku Rytířovi zazpívá písničku Otázky.

Možná naposledy se společně před kamerami objeví populární skupina Nightwork. Parta kolem Vojty Dyka a Jakuba Prachaře si pro televizní diváky a kolegy z branže připravila show srovnatelnou s šokovou terapií.

Poté, co uklouzla v koupelně a vážně si poranila koleno, naopak musela na poslední chvíli zrušit své vystoupení sexy zpěvačka Gábina Gunčíková. A kdo se snad těšil na další šokující projev Daniela Landy (55), který loni s kohoutem v podpaží způsobil největší rozruch na Slavících, má smůlu. Daniel Landa se nedostal mezi šest nejlepších zpěváků, a tak si na jeho další šokující děkovnou řeč budeme muset nechat zajít chuť.

Reklama

Další články

Načítám