Hlavní obsah
Článek

Eva Feureislová už reality show VyVolení opustila a můžeme s úlevou konstatovat, že naštěstí nenaplnila děsivý potenciál, který předvedla na castingu. Tam promluvila o věcech, které neměl raději nikdo slyšet.

Zadlužená blondýna si za svůj cíl vytyčila slávu, ale tento záměr nepojala za šťastný konec. Když jí ke vstupu na VIP akce nepomohl ani nevydařený poměr s Domenicem Martuccim, rozhodla se zviditelnit ve VyVolených, kde skončila po třech vítězných duelech jako poražená bez nároku na výhru.

Pokud vám vrtalo hlavou, proč televize tuto slavomanku do soutěže angažovala, napoví vám video z castingu. Když se měla Eva před komisí pochlubit nejvtipnější historkou, nenapadlo ji nic smysluplnějšího než vzpomínka na to, když se svému spolubydlícímu vymočila do konvice s čajem. Podobné vylomeniny ji naštěstí v reality show nenapadly, protože by vše zachytily šmírácké kamery, které si Eva nejspíš spletla s filmovými.

„Myslím, že na mě ženské žárlí, protože jsem taková otevřená. Chlapy víc zaujme extrovertní holka než nějaká šedá myš,“ popsala se Eva na castingu, který odstartoval její neúspěšnou účast v soutěži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám