Hlavní obsah
Článek

Smyslné kalendáře už nejsou výsadou vyhlášených modelek, ale zazářit v nich mohou i obyčejné ženy, které veškerou energii věnují péči o domácnost a hospodářství. Spojení práce na venkově a lidské nahoty ještě nikdy nebylo tak sexy.

V britském hrabství Bedfordshire vznikla zajímavá myšlenka, jak zviditelnit zdejší zemědělství. Místní farmářky tak odložily pracovní oděvy a na polích i u plotny se objevily zcela nahé. Dámy z venkova ovšem dokázaly zapózovat tak, aby působily sexy, ale přitom si střežily své intimní partie.

A aby o dechberoucí podívanou nebyly ochuzeny ani ženy, jejich protějšky se nechaly odvážným činem inspirovat. Pánové odhodili montérky i spodní prádlo a předvedly, jak se jejich těžkou dřinou zpevněná těla vyjímají při pracovní činnosti.

Kalendář ovšem nevznikl jako recesistické dílo provokatérů, ale má bohulibý záměr. Výtěžek z prodeje bude určen na léčbu duševně nemocných lidí. Hlavní aktérkou celého projektu je Emily Steaggles, která se rozhodla pro záslužný čin poté, co její kamarádka spáchala sebevraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám