Hlavní obsah
Článek

Jak se říká, není nikdy tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Své o tom ví Simona Krainová (51). Na známou modelku se nyní valí pracovní aktivity jako lavina, účastní se společenských akcí, natáčí vlastní televizní pořad a finišuje první ročník vlastní soutěže modelek. V tu nejméně vhodnou dobu ale přišla o spolehlivé hlídání svých dvou synů.

„Naše chůva má bohužel své starosti v rodině, a tak nemám hlídání pro kluky," posteskla si matka dvou malých chlapců, která chůvu Magdu vnímá jako dalšího člena rodiny. „Mám naštěstí ještě jednu náhradní chůvu, ale ta pracuje zároveň jako zdravotní sestřička na onkologii v Motole a díky tomu, že dělá noční, tak ji nemůžeme vždy využít," svěřila se Simona.

S hlídáním Bruna (1) a Maxe (3) tedy pomáhají všichni příbuzní a blízcí, kteří jsou při ruce. Přestože modelka někdy neví, kde jí hlava stojí, tak včera dorazila na dobročinnou akci Charity Fashion Gala, kde se stala jedním z hlavních hostů organizace Rakovina věc veřejná. „Já osobně s touto zákeřnou nemocí naštěstí nemám zkušenost, ale jednoho blízkého člověka v mém okolí zasáhla. Považuju za svou povinnost podpořit takovouto bohulibou akci minimálně svou přítomností," řekla Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám