Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Řepka (50) a Vlaďka Erbová (42) se odhalili pro charitu. Společně nafotili pořádné odvážné snímky. Fotbalista vystavil své vypracované tělo poseté telováním, modelka ukázala své ženské přednosti. V sexy prádélku vystavila svá obří ňadra a výstavní nožky.

Pro Řepku bylo odhalené focení premiérou. Zatímco na trávníku je jako doma, před objektivem fotografa ve své kůži úplně nebyl. "Po focení jsem uznal, že to je celodenní práce, která vůbec není lehká. Holky modelky to fakt nemají úplně jednoduché," prozradil Řepka.

Focení si s přítelkyní nakonec užili. Střídali jednu sexy pózu za druhou, neustále se pošťuchovali a rozptylovali. Polibky nebraly konce.

Sexy fotografie vznikaly pod taktovkou fotografa Jana Tůmy. Jsou určeny pro nadaci Rakovina věc veřejná, které je Erbová patronkou. "S Tomíkem jsme pro nadaci nafotili kalendář pro příští rok, který slavnostně pokřtíme letos na podzim. Bude prodejný a věřím, že i díky Tomášovi, který je mnohem známější než já se bude prodávat lépe než loňský kalendář, který jsem pro nadaci nafotila sama," doufá Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám