Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její sestra musí dodržovat přísný královský dress code, Pippa (40) si může dovolit občas sáhnout po něčem smyslnějším. Přesně to také udělala ve středu večer, kdy se blýskla na charitativním galavečeru v Londýně. Garde jí dělal fešný burzovní makléř a její přítel Nico Jackson (29), jemuž se z tváře dalo vyčíst, jak je hrdý na svou milou, proslulou nejen bezchybným pozadím.

Kroky dokonale upravených partnerů směřovaly na ples Sugarplum Dinner konaný v historické budově One Mayfair. Pippa se okamžitě dostala do centra pozornosti, a to ještě předtím, než si stačila sundat flitrové sáčko, jímž se zpočátku večera zahalovala. Když jej však odložila, mnohým musela spadnout čelist.

Model až na zem s výšivkou, která ozvláštnila zčásti průsvitnou róbu dokonale kopírující vysportovanou postavu třicetileté autorky knihy o pořádání oslav k mnoha příležitostem, pojil rafinovanost se svůdností.

Podle mnohých jazyků navíc na sebe nenechají dlouho čekat svatební zvony. Dokonce se už i spekulovalo o tajném sňatku ve Skotsku. Ačkoli dvojice ještě oficiálně nepotvrdila ani zásnuby, jejich společní přátelé mají ve všem jasno a jsou přesvědčeni, že tenhle pár patří k sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám