Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Kapky naděje Vendula Svobodová (52) patří k dámám, které mají velmi bohaté zkušenosti s médii. Největší mediální přestřelky zažila před sedmi lety po smrti svého manžela Karla Svobody (†68). Dodnes nechápe, jak všechno nakonec zvládla.

„Skoro přes rok jsem byla na titulních stranách. Ani nevím, jak jsem to přežila, když se dnes divám, co probíhá u Ivety Bartošové, tak nad tím kroutím hlavou a dívám se na to z pohledu matky. Tenkrát byl Jakoubek ještě malej, ale Artur je téměř dospělý člověk a určitě to vnímá. Kolikrát už je to bez jakékoliv etiky a dost přepálené,“ svěřila se Vendula v pořadu Limuzína.

Ač byl tenkrát její syn ještě malý, fotografy nikdy rád neměl. „Dodnes si z toho odnáší trauma, že nemá rád pozornost fotografů. Vždycky, když někde jsme a Jakub je se mnou, tak je někdy i častuje,“ prozradila.

Vendula ale vzpomíná i na vtipné historky z doby, kdy fotografové sledovali každý její pohyb schovaní v korunách stromů za plotem baráku.

„Nejvíc je zajímaly fotky, když jdu vyhodit odpadky do koše se žlutočervenou igelitkou, tak to je úplně nejvíc přitahovalo, protože jsem vypadala jako opravdová bezdomovkyně,“ uzavřela s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám