Hlavní obsah
Článek

Kdo udělal modřiny Tereze Kerndlové (37)? Naštěstí to nebyl její manžel René Mayer, který se naopak snímky, kde jeho drahou polovičku hyzdí nehezké podlitiny, pochlubil. Jde totiž o projekt, který je určen na podporu boje proti domácímu násilí.

Tereza představuje song s názvem Být či nebýt na podporu boje proti násilí, které je pácháno na ženách, a chce tak více upozornit na tento problém, který je veřejností často zametán pod koberec. „Mnoho žen si myslí, že problémem jsou ony a od svého partnera si takové zacházení zaslouží. Tím, že o tom nemluví nahlas, bohužel upadají do ještě větší propasti," domnívá se Tereza.

"Přála bych si, aby tato skladba dodala sílu těmto ženám. Buď k odhodlání svěřit se své kamarádce, svým blízkým, v podstatě komukoliv, anebo ještě lépe k tomu, aby našly vnitřní sílu ke změně svého osudu. Pokud se tak nestane, můžu se alespoň skrze tuto píseň přiblížit k nim samotným, a ony tak budou vědět, že v tom nejsou samotné a že jsou ve společnosti lidé, kteří na ně myslí, a nejsou jim jejich problémy lhostejné. Já osobně jsem šťastně vdaná, ale kdyby na mě můj partner, dnes už manžel, vztáhnul ruku, vím, že bych odešla," dodala zpěvačka.

A proč skladbu, k níž vznikl i videoklip, představila právě teď? Listopad je měsícem, kdy celý svět hovoří a zabývá se domácím násilím. Mezinárodní den proti násilí na ženách spadá na 25. listopad, a proto skladba Být či nebýt přichází v těchto dnech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám