Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se řekne jméno herečky Patricie Solaříkové, okamžitě se nám asociuje její postava krev a mlíko. Ale Patricie má nejen velký zadek, ale také srdce. Takže už druhý rok dala dohromady kalendář, z něhož je výtěžek určen pro tři pražské psí útulky.

Sama si ho vzala produkčně na starost a bez nároku na honorář na něj sehnala i aktéry, své kolegy ze seriálů. A že to nebylo jen příjemné focení s vypůjčenými pejsky. Třeba Andrej Jastraban vyloženě trpěl. "Spolu s Vilmou Cibulkovou (61) pózovali na louce jako hippies. A Vilma řekla, že by se měli zout, protože hippies přece chodili bosí. A přitom bylo asi deset stupňů," vyprávěla Patricie.

V našem videu se rozpovídala i o tom, jak vznikaly ostatní snímky, na nichž pózují známé tváře, a jednotlivé snímky s námi prolistovala pro inspiraci těm, kteří by si jej chtěli zakoupit za necelých tři sta korun mj. v obchodě se psími potřebami na pražském Smíchově.

Reklama

Další články

Načítám