Hlavní obsah
Článek

Ve vile je konečně zase živo! Ospalou atmosféru svým příletem rozvířila Regina, s níž do VyVolených opět dorazila pořádná dávka emocí.

Navrátivší se striptérka roli provokatérky zvládla na jedničku a stačilo jí jen pár hodin k tomu, aby Vladka přivedla k šílenství. Vše rozpoutalo třídění odpadu, nad nímž měla Regina dohled. Její rival ovšem tuto nadvládu nezvládl a začal vyvádět, stejně jako před osmi lety, kdy se spolu střetli v první řadě VyVolených.

Hysterický Vladko po prvním sporu s Reginou začal vyvádět jako šílený, bušil na dveře zpovědnice a dožadoval se soukromí. „S touhle bestiální mrchou tady nebudu! Chtěli jste ji tady, tak ji tady máte,“ běsnil nepřítel Reginy, který s ní odmítá jakýkoliv kontakt. Bývalé kolegyni totiž nemůže přijít na jméno, protože ostatní poučuje, zatímco sama si nedokáže vydělat ani na jídlo.

„Bude si tady hrát na nějakou moralistku, etiketářku a já nevím co. Nikdo na ni osm let nebyl zvědavej. Už toho mám dost! Vidět její sadistickej ksicht, kterým ona se směje!“ běsnil Vladko, zatímco Romana vedle něj raději nehybně stála na terase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám