Hlavní obsah
Článek

Jak si udržet štíhlou postavu, svěží pleť a krásné vlasy i během předvánočního shonu? Získali jsme tipy od nejkrásnějších žen ze showbyznysu. Slavné herečky i zpěvačky prozradily, jaké přípravky stojí za jejich úžasným vzhledem. Nechte si poradit a buďte stejně krásné jako ony! Získejte dnes navíc zajímavý bonus: Při objednávce jakéhokoliv z níže zmíněných produktů máte možnost nechat jej dárkově zabalit. Vaši zásilku zabalíme do vánočního papíru a zajistíme, že nebude obsahovat údaje o ceně výrobku. Dárek tak můžete rovnou položit pod vánoční stromeček!

S Green Coffee Plus budete štíhlejší a krásnější!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore mají nádherné postavy. Jsou štíhlé a přitom velmi ženské. Všechny tři shodně popisují, že v boji s kilogramy navíc jim pomohl přípravek Green Coffee. Jde o nejprodávanější dietní doplněk na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice, oproti obdobným zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Green Coffee Plus navíc má i silný antioxidační efekt, takže kromě hubnutí vám dopomůže i ke krásnější pleti. Co víc si přát, než aby vaše krása šla ruku v ruce se zdravím? I vy můžete vypadat jako hollywoodská hvězda!

Být ženou neznamená trpět - Indo3nol forte je nejlepší přítel všech žen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolestivá menstruace, premenstruační syndrom nebo potíže spojené s přechodem. To jsou problémy, kterými trpí stále více žen. Nebuďte jednou z nich! Zbavit se všech zmíněných potíží vám pomůže Indo3nol Forte. Tento přípravek je určen proti poruchám menstruačního cyklu a stabilizuje hladinu hormonů ve vašem těle. Navíc funguje jako prevence proti genitálním bradavicím, dysplazii děložního čípku, rakovině prsu, cystám na vaječnících i rakovině děložního čípku. Indo3nol forte je zkrátka nejlepší přítel všech žen. Balení se 120 kapslemi se běžně prodává za 1170 Kč, v časově omezené nabídce jej můžete získat jen za 599 Kč!

Krásnou pleť a zdravé vlasy vám zajistí bio kokosový olej

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kokosový olej má celou řadu blahodárných účinků. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí - ostatně proto si vysloužil přezdívku „přírodní botox.“ Přípravky obsahující kokosový olej používají i nejznámější celebrity: Herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že si kokosovým olejem udržuje perfektní pokožku, Kourtney Kardashian si jím ošetřuje vlasy a supermodelka Miranda Kerr či herečky Jennifer Aniston a Angelina Jolie si zase dopřávají kokosový olej jako součást každodenní stravy. Ověřte si také, že díky kokosovému oleji si i během nevlídných listopadových dní zajistíte hedvábnou pleť a zářivé vlasy! Lze jej využít i pro skvělou regenerační masáž a v neposlední řadě se kokosový olej výtečně hodí i do kuchyně – neobsahuje cholesterol a jídlům dodává přirozené exotické aroma. Běžně se 400 ml balení tohoto oleje prodává za 249 Kč, na TopLeky.cz je možné jej získat za 189 Kč.

Výborný čaj vám dodá energii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čaje značky Teekanne není potřeba představovat, jejich kvalita je známá po celém světě. Toto dárkové balení obsahuje ovocné čaje Forest Fruits, Winter Time, Fresh Orange a Fruit Kiss. Součástí sady je i dárek v podobě hrnečku s pokličkou, ze kterého si čaj ideálně vychutnáte. Čaje vám dodají energii, která je v předvánočním čase tolik potřeba. A hlavně krásně voní, zahřejí vás a navíc skvěle chutnají!

Lázeňská péče přímo ve vaší koupelně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už se pomalu blíží předvánoční shon - dopřejte si trochu luxusní omlazovací péče! Až si budete po dlouhém dni dopřávat sprchu či koupel, přírodní výrobky z tohoto setu vás dostanou takřka do sedmého nebe. Aromatický tělový peeling se solí z Mrtvého moře je ideální pro intenzivní revitalizaci pokožky. Odstraňuje odumřelé buňky, vyživuje pokožku, zpomaluje stárnutí kůže a zanechává ji vláčnou, svěží a nádherně voňavou. I aromatické tělové máslo, které se používá po koupeli, bylo vyvinuto pro omlazení a hydrataci pokožky. Obsahuje mimo jiné mastné kyseliny omega 3 a 6, rakytník, pupalkový olej, výtažky z aloe vera a zelený čaj. Tento SPA balíček v ceně 880 Kč je nyní k dispozici za akční cenu 700 Kč!

Další články

Načítám