Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během setkání vítězek České Miss se ředitelka soutěže Michaela Maláčová prý necítila ve své kůži. Tento stav ji přepadl, přestože dostávala ze všech stran komplimenty k tomu, jak výborně vypadá.

„Někdy to na člověka padne a na mě tento stav přišel právě dnes. Říkala jsem si, že bych nejradši nestála před objektivy fotoaparátů a kamer, ale mluvila třeba jen do rádia," říká Michaela a jedním dechem dodává: „Možná na mě dolehla tíha odpovědnosti. Když se člověk ohlédne zpět, tak vidí, do kolika životů zasáhl, tak se to tak všechno propojilo."

Ať už byly pocity Michaely Maláčové jakékoli, pravda je taková, že jí to opět velmi slušelo. Málokdo by tipoval, že tato štíhlá žena přivedla v srpnu na svět čtvrté dítě. „Byly mi dány do vínku dobré geny. Určitě záleží taky na tom, že člověk s příchodem rodičovství nezmění svůj životní rytmus, ale ještě více přidá. Najednou je tam ještě více práce, ještě méně spánku a pak jde všechno samo."

Jak zní tedy její recept na krásu? „Moc se nevážím a moc sama sebe neprožívám. Příroda si to všechno stejně vyřeší po svém. Rozhodně bych nedoporučovala žádné drastické hubnutí po porodu, myslím si, že vždycky trvá pár měsíců, než se tělo srovná. Když se člověk devět měsíců mění, tak pak nemůže čekat, že se po porodu dá do čtrnácti dnů do pořádku," radí Maláčová.

Reklama

Další články

Načítám