Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na VyVolené včera čekalo dost nemilé překvapení. Na dvorku jim totiž přistál létající talíř, který jim přivezl "bohyni pomsty" v podobě Reginy Holáskové.

Kontroverzní striptérka tentokrát opomenula své řemeslo a vsadila na své znalosti v oblasti vesmírných věd. Na svůj velkolepý návrat si pořídila mimozemský oblek, který její bývalé kolegy z vily dost vyděsil. Pod maskou ovšem nebylo těžké potrhlou Reginu rozeznat.

Když se na terase objevil s náležitou výpravou létající talíř, soutěžící měli velice rychle jasno, koho to k nim čerti nesou. "To je Regina!“ pokazila okamžitě pracně zorganizované překvapení pavlačová drbna Romana, která vidí snad i za roh.

Návštěva nezvykle upřímné VyVolené je pro závěr reality show příjemným zpestřením. Romana, Pavlína i Lucka měly z nečekaného hosta radost, ale Vladko urputně odmítal jakýkoliv kontakt. S Reginou se totiž opakovaně pohádal a za žádných okolností s ní nechce spolupracovat, byť by ho to mělo stát konec v soutěži. Regina má ovšem ve vile výsadní postavení a nelze ji ignorovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám