Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Iveta Vítová (40) se neobávala vyrazit do společnosti, přestože byla ještě v šestitýdenním období po porodu.

„Šestinedělí je hlavně pro mámu, aby se dala do kupy. Když se máma cítí dobře, tak jí nic nebrání v tom vyrazit mezi lidi. Pokud bych měla být zavřená šest týdnů doma, tak bych se asi zbláznila. Normálně s malou vyrážíme na procházky, na nákupy do obchodního centra a beru ji jako parťáka. Myslím si, že si aspoň zvykne, že bude mezi lidmi," říká Iveta.

Moderátorka Televizních novin s klidným svědomím vyrazila i na tiskovou konferenci jubilejního desátého ročníku České Miss, kde se sešly všechny vítězky uplynulých ročníků. Na rozdíl od Lucie Hadašové ale Iveta Vítová svou dceru na akci do baru Cloud 9 nevzala s sebou, prý ale o ni bylo dobře postaráno. „Jsem úplně klidná, je v těch nejlepších rukou. Předala jsem ji mým rodičům, kteří vozí kočárek někde v okolí. Malá je nakojená, přebalená, a kdyby se náhodou něco přihodilo, tak jsou u mě za pár chvil," nechala se slyšet Česká Miss 2009.

Po skončení akce modelčini rodiče malou Anetku přivezli v kočárku a Iveta se svým pokladem pochlubila před novináři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám