Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Škoda se rozhodla postavit auto, které nechce u zákazníků bojovat jenom svými tradičními zbraněmi, jako jsou prostornost, funkčnost, výkonné motory a solidní podvozky. Novinka Škoda Rapid Spaceback láká také na velkou panoramatickou střechu s dokonalým výhledem na oblohu.

Škoda Rapid Spaceback s prosklenou panoramatickou střechou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Škoda Rapid Spaceback samozřejmě nabízí dostatek místa pro cestující i jejich zavazadla, řadu „Simply Clever“ prvků a vysokou úroveň bezpečnosti. Důležitou roli ale hraje také její styl! Na přání je možné objednat i zmíněnou panoramatickou střechu. V současné době se jedná o vůbec největší prosklenou střechu v celé modelové paletě značky. Střecha sahá od horní hrany čelního skla až po páté dveře. Volný výhled na oblohu lze kdykoliv zastínit pomocí dvou protiběžných rolet.

Atraktivní kola v osmi variantách, Xenon paket, a užitečné doplňky které oceníte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na ulici můžete okolí zaujmout i atraktivními koly svého Rapidu Spaceback. Na výběr je celkem osm variant o průměrech 14, 15, 16 a 17 palců: od ocelových s velkoplošnými kryty až po výrazná kola z lehké slitiny. Rapid Spaceback může být na přání vybaven paketem Xenon, který kromě xenonových světlometů obsahuje i mlhovky s Corner funkcí. Mezi užitečné doplňky patří i škrabka na led ve víčku palivové nádrže, nebo držáky na multimediální zařízení nebo nápoje.

Široká nabíka motorů, a maximální úspora varianty GreenLine se spotřebou 3,8 l / 100 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Škoda Rapid Spaceback je k dispozici se čtyřmi benzinovými a dvěma naftovými motory. S manuální převodovkou se kombinují tříválec 1,2 MPI/55 kW a čtyřválec 1,2 TSI ve výkonových variantách 63 kW a 77 kW. Pro maximálně úsporný provoz je určený naftový motor 1,6 TDI, který ve variantě GreenLine umí v kombinovaném režimu jezdit za 3,8 l/100 km. Vrcholným pohonem pro Rapid Spaceback je turbem přeplňovaný čtyřválec 1,4 TSI/90 kW nabízený výhradně v kombinaci s dvouspojkovou sedmistupňovou převodovkou DSG.

Další články

Načítám