Hlavní obsah
Článek

Najít tu pravou podprsenku je pro některé ženy pěkný oříšek. Obdařenější ženy potřebují pohodlí a správnou oporu, ty méně obdařené chtějí pár centimetrů navíc. A všechny beze zbytku požadují krásný vzhled. Ať už nosíte jakoukoliv velikost, nemusíte hledat dál – nejlepší kousky jsme objevili za vás!

Prádlo pro ženy všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Našli jsme pro vás podprsenky, které si zamilovaly ženy všech velikostí. Dopřejte si pohodlí, pocit luxusu a buďte neodolatelná. Podívejte se na ty nejlepší kousky, nechte se inspirovat a udělejte si radost. Kvalitu a pohodlí už prověřily ženy před vámi!

Svůdná za všech okolností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenku Caffe Latte si zamilovaly ženy, které se chtějí za všech okolností cítit sexy. Díky měkkému vyztužení vykouzlí dokonale tvarovaný a plný dekolt. Boční kostice udrží celý den vše na svém místě a vy se můžete konečně cítit uvolněně. Okouzlí i vás jemnými odstíny mléčné kávy a něžnou francouzskou krajkou?

Okouzlete plným dekoltem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když potřebujete pár centimetrů navíc, sáhněte po push-upce, která si získala mnoho žen před vámi. Vyztužené košíčky s vyjímatelnými vycpávkami zajistí plnější dekolt a zajímavé řasení na košíčcích celý efekt podtrhne. Košíčky jsou podšity hebkou bavlnou a vy se tak budete cítit celý den jako v bavlnce. Co jí říkáte?

Perfektní tvar větších prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato luxusní podprsenka si získala obdařenější ženy, které milují luxus. Pokud se také pyšníte většími vnadami a chcete se cítit neodolatelně, sáhněte po podprsence Tony. Speciální střih do tvaru T zkrotí i bujnější vnady a dá jim požadovaný zakulacený tvar. Díky luxusnímu zpracování a originálnímu potisku je jako dělaná pro speciální příležitosti. Získá si i vás?

Krajková elegance pro bujnější vnady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na krajkovou klasiku? Zkuste její luxusnější variantu a podlehněte jemné kráse podprsenky Hortensja. Stejně jako mnoho žen před vámi oceníte speciální střih košíčků, který vykouzlí dokonale zakulacený tvar prsou. Nechte se okouzlit saténem a krajkou – budete neodolatelná!

Další články

Načítám