Hlavní obsah
Článek

Poslední čtveřice VyVolených musela i dnes večer rozhodnout o tom, koho už mezi sebou nechce.  Vypalcovat někoho těsně před finálovou bitvou o pět miliónů nebylo pro nikoho vůbec jednoduché už jen proto, jak k sobě má poslední čtyřka po společně strávených měsících ve vile blízko.

Nejvíc palců nakonec dostala milovnice psů Lucie, která už v duelu dokázala porazit hromotluka Jafara. Lucie dostala palce od Vladka, Pavlíny i Romany.

„Nikdy jsme proti sobě vulgárně nešli, já jsem její protihráč, ona je můj. Věděla od začátku spoustu věcí, které se tu děly a podle mého proplouvala a dostala se hodně daleko. Musí ale bojovat víc, myslím si, že jsem tady dělal víc než ona,“ zdůvodnil svůj palec Vladko, který Lucii u zúčtovací tabule označil už poněkolikáté.

Lucie se ihned po uvázání zeleného šátku nechala slyšet, že svou kůži lacino nedá a bude dělat všechno proto, aby se do boje o pět miliónů vrátila. Zda si do duelu nakonec vybere velkého favorita Vladka, kterému dnes dala palec, nebo nakonec takticky vybere slabšího soupeře, se dozvíme už ve čtvrtek večer.

Opravdový fičák ale na VyVolené čekal až po skončení napínavé výzvy. V roli okresní hygieničky, estetické poradkyně a laické psycholožky v jedné osobě, totiž do vily přímo z létajícího talíře vstoupila vyřazená striptérka a známá provokatérka Regina Holásková, která má nadstandardní postavení. Soutěžící tak chtě nechtě budou muset rivalku poslouchat na slovo, což zejména pro Vladka, který měl s Reginou největší spory, bude opravdová zkouška jeho už značně pocuchaných nervů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám