Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) odletěla před zimou do slunného Egypta, kde teploměr momentálně přes den ukazuje hodnoty kolem 30 stupňů. Své tělo pečlivě opaluje ze všech stran, a protože chce, aby jí zůstalo opravdu jen minimum bílých míst, odhodila i horní díl plavek. A na to Egypt, kde žijí převážně muslimové, nenahlíží zrovna v dobrém.

"Opaluji se většinou nahoře bez. Jediné místo, kde jsem si nechala celé plavky, byla Dubaj. Tam to přísně hlídají a rozhodně bych nechtěla skončit ve vězení," říká Dominika. Ani Egypt není ale opalování nahoře bez příliš nakloněný a na většině pláží je i zákaz odhazování horního dílu plavek jasně napsán.

"Byla jsem v Egyptě už asi patnáctkrát a nikdy jsem kvůli tomu neměla problém. Nestalo se mi, že by mě přišel někdo upozornit nebo se pohoršoval. Kdyby to tak bylo, určitě bych respektovala, že se jim to nelíbí," dodala Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám