Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pět týdnů po porodu vyrazila Iveta Vítová (40) do společnosti. Modelka a moderátorka nijak neřeší, že je ještě v šestinedělí. Slučák všech vítězek České Miss si nejkrásnější dívka roku 2009 prý prostě nemohla nechat ujít.

„V poslední době mě obklopují jen plenky, kočárek a postýlka, a tak jsem moc ráda, že jsem mohla vyrazit mezi lidi," svěřila se Super.cz Iveta a jedním dechem dodala: „Strašně jsem se na dnešek těšila. Nemohla jsem se dočkat toho, že všechny holky zase potkám."

Málokdo by tipoval, že Iveta před pěti týdny byla ještě těhotná. Tělo má v perfektní formě a hrudník výrazně větší. „Neomezuju se v jídle a na cvičení taky ještě není vhodná doba. Stačí běhat kolem prcka, starat se o domácnost a málo spát a váha jde sama dolů," říká Iveta.

Kráska si dokonce mohla s klidným svědomím dovolit obléknout šaty, které nosila před porodem. „Jsou z přiléhavého materiálu, tak příjemně obepínají," říká Iveta.

Reklama

Další články

Načítám