Hlavní obsah
Článek

Lucie Hadašová (37) nemohla chybět na tiskové konferenci k jubilejnímu desátému ročníku České Miss. Blonďatá kráska s sebou vzala svou dceru Denisu. Při pohledu na maminku s dcerou bylo zřejmé, že jablko nepadlo daleko od stromu. Tříletá holčička je opravdu velká parádnice. Co se podoby týče, tam zase nezapře svého tatínka, kterému jako by z oka vypadla.

„Když ví, že se chystáme na nějakou společenskou akci, tak se ráda strojí. Obzvlášť, když vidí mě, jak se chystám a obouvám boty na vysokém podpatku. Ty totiž většinou skoro nikdy neberu na sebe, když se o ni starám," říká Lucie.

Denisa na párty přítomné hosty překvapila tím, že v ruce třímala miniaturní kabelku, připomínající ikonickou Birkinku od Hermès. Pořizovací hodnota originálu této kabelky začíná na sto padesáti tisících korunách, ale může se vyšplhat až na několik miliónů. „Je to samozřejmě jen imitace. Koupila ji babička a Deniska ji má hned v několika barvách, aby ji mohla ladit s oblečením," směje se Lucie, která se nám přiznala, že sama není majitelkou originálu. „Do takových výšin opravdu nemířím," směje se.

Dívenka, kterou má někdejší královna krásy s hokejistou Jaroslavem Bednářem, je prý velká showmanka. „Doma si hraje na moderátorku a zpěvačku s dětským mikrofonem a nutí nás, abychom ji natáčeli. Na večírku je tedy jako ryba ve vodě," směje se Hadašová, která tvrdí, že její dcera je ještě větší exhibicionistka než ona sama. „Bude to mít v životě asi jednodušší," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám