Hlavní obsah
Článek

V době, kdy vznikla tato fotografie, ještě ani nesnila o tom, že se na pódiu postaví vedle ikony české populární hudby. Budoucí sexy krásce se to ovšem povedlo a dočkala se poklony od samotného Mistra.

Na počátku kariéry Gábiny Gunčíkové byla druhá řada Česko Slovenské Superstar, v níž sice ve finále podlehla Lukáši Adamcovi, ale podařilo se jí prosadit se podstatně lépe než samotnému vítězi. Dvacetiletá rodačka z Kroměříže za to vděčí nejen svému rockově zabarvenému hlasu, ale také sexy postavičce, která na domácí scéně chyběla.

Gábina má za sebou dvě alba i účinkování v titulní roli muzikálu Kleopatra. Největší pocty se ovšem dočkala od Karla Gotta, který ji pozval jako hosta na své turné. Mladá zpěvačka byla ozdobou pódia, když si na koncerty pořídila šaty s hlubokými dekolty a dlouhými rozparky.

Stříbrná SuperStar se ani dva roky po soutěži neztratila a figuruje v první desítce ankety Český slavík, v níž se v roce 2011 stala Objevem roku. Na letošním udílení cen měla Gábina dokonce i vystupovat, ale plány jí překazil nešťastný pád v koupelně. Na scéně ji tak nahradí Ewa Farna.

Reklama

Další články

Načítám