Hlavní obsah
Článek

Pavlína už má pětimiliónovu výhru na dosah, a není tak divu, že se objevily nepřející reakce. Diváci ji neustále spojují se zákulisními intrikami, které jí mají zajistit vítězství v reality show VyVolení.

Podezření už vzbuzoval samotný fakt, že se vedle Pavlíny do soutěže probojovala i její partnerka Mirka. Lesbický pár zpočátku nedával najevo společnou minulost, ale brzy musel s pravdou ven. Pozorní diváci si také nemohli nevšimnout, že se Pavlína ve vile odvolávala na Šárku Šedivou, která stojí za projektem VyVolení.

Na internetu se teď objevila fotografie, na níž je údajně Pavlína zachycena po boku Šárky ještě před nástupem do VyVolených. „Tak teď mi je úplně jasná hláška ‚Šárka to zařídí‘! Už zařídila, že se do vily náhodou dostaly partnerky, a teď náhodou zařídí Pavlíně vítězství??“ píše na sociální síti nespokojená divačka, která VyVolené považuje za velký podraz.

Mirka ovšem tvrdí, že na fotce je někdo jiný, a odmítá tak všechna nařčení. „Klid. Šárku jsme před VyVolenýma opravdu neznaly. Toť vše, už mě tohle fakt nebaví,“ brání Pavlínu její partnerka. Spojitost mezi lesbickým párem a Šedivou už popřela i televize Prima a Pavlína nejspíš soutěž dohraje až do konce. V duelu, kde se utkala s Evou, prokázala pozici favoritky, když drtivě zvítězila s 95 procenty hlasů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám