Hlavní obsah
Článek

Jen co Eva Feuereislová vypadla z vily, když ji v duelu rozdrtila Pavlína, už ze sebe chrlí jednu informaci za druhou. Dozvěděli jsme se například, že hned po ukončení svého pobytu měla vášnivý sex, že nemístně porušovala pravidla nebo že kdyby vyhrála, bude popravena. Teď přišla s další šokující informací: Vladko Dobrovodský si na gaye prý jen hraje!

„Znám spoustu gayů, ale nikdo z nich se k holkám nechová tak jako Vladko. Holek se rád dotýká, přede mnou si třeba sundával i trenýrky. A pak mi vyčítal, že je to moc, jak se k sobě s Honzou máme, přitom ten nedělal ani pětinu toho co Vladko. A myslím si, že nežárlil ani tak na něj, ale na mě. Holky se mu líbí, podle mě není čistokrevný gay, ale bisexuál,“ myslí si Eva. Však také jeden ze tří sexuálních partnerů Vladka v jeho celém dosavadním životě měla být žena.

Eva navíc brání svého kamaráda ze soutěže Honzu Podzimka, který byl chvíli v podezření, že natočil gay porno, než se ukázalo, že jde asi o někoho jiného. „Režie divákům ukazovala jen to, jak se do Vladka naváží. A proto se jim zprotivil. Už ale neviděli, kolikrát denně se Vladko chlubil, jak má dva byty, slušně placenou práci a tak podobně. Neustále dokola to omílal. A právě na to Honza reagoval a dobíral si ho. Ale bylo to vyprovokované,“ dodala Feuereislová.

Reklama

Další články

Načítám