Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a moderátorka Monika Absolonová (47) si na nedostatek práce nemůže stěžovat. Chystá vánoční koncert, hraje a zpívá v divadle a je neustále v jednom kole.

A jak bude slavit nejkrásnější svátky roku? Tradičně a klasicky - s rodinou, stromečkem, kaprem, bramborovým salátem a dárky. A také bohužel bez životního partnera. Zpěvačka totiž po rozchodu s přítelem Vráťou stále nenašla toho pravého.

„Jsem sama, ale není to nic dramatického. Jednou to prostě vyjde. Kdy? To se uvidí, nechci vztah za každou cenu,“ nechala se slyšet Monika v pražské botanické zahradě, kde se zhostila role kmotry v pořadí již devátého kalendáře Fondu ohrožených dětí, který pomáhá dětem bez domova.

„Jsem strašně moc ráda, že mi vyšel čas právě na tuhle akci a mohla jsem se stát součástí tohoto projektu. Jak jsem řekla, blíží se Vánoce a já se vždy těším, že se sejdu se svými blízkými u jednoho stolu. Uvědomuji si ale, že jsou mezi námi takoví, kteří své rodiny nemají nebo jim nefungují. Díky tomuhle kalendáři jim rodiny sice nenahradíme, ale umožníme jim strávit hezké chvíle v prostředí, ve kterém mohou teplo domova alespoň částečně načerpat,“ uzavřela Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám