Hlavní obsah
Článek

Darujte praktický dárek, který zahřeje. Měkoučké deky skvěle doplní každý interiér a výborně poslouží nejen za chladných zimních večerů. Vyberte si z nejprodávanějších produktů internetového obchodu 4home.cz nyní za super exkluzivní ceny se slevou až 43 %. Akce platí do 26. listopadu 2013 nebo do vyprodání zásob.

Hřejivá deka Kožíšek se slevou 43 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahalte se do hřejivého „kožíšku“! Deka v oblíbené hnědé barvě imituje umělou kožešinu a je podšitá příjemným fleecem. Použijete ji pro zahřátí, když vám bude zima nebo jako stylový přehoz. Vyrobeno ze 100% polyesteru. Rozměry: 150 x 200 cm. Běžná cena 699 Kč.

Beránková souprava z mikrovlákna se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický dárek, který potěší! Vynikající zpracování revolučního mikrovlákna s úpravou „beránek“ vás zahřeje stejně jako originální vlna. Praktická sada 3 kusů: přikrývka 140 x 200 cm, podložka 90 x 200 cm a povlak na polštář 70 x 90 cm za neuvěřitelnou cenu se slevou 38 %. Běžná cena cena 1299 Kč.

Měkoučká beránková deka ve 4 atraktivních barvách se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásný hřejivý dárek pro každého! Beránková deka z mikrovlákna báječně zahřeje a okouzlí svým příjemným materiálem. Z jedné strany hebký materiál micromink s dekorem romantických růžiček, z druhé strany měkoučký smetanový beránek. Nabízíme výběr ze 4 krásných barev: hnědá, modrá, růžová a zelená. Rozměr: 140 x 200 cm. Běžná cena 799 Kč.

Elegantní beránková deka se slevou 33 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hřejivá deka v elegantní barevnosti okouzlí každého. Stylový doplněk pro každý interiér, který navíc krásně zahřeje. Strana se vzorem šedých a černých pruhů je vyrobena z česaného fleecu, druhá strana deky je z hebkého mikrovlákna v úpravě beránek. Rozměry: 140 x 200 cm. Běžná cena 599 Kč.

Luxusní sametová deka Korall micro Tygří kůže se slevou 14 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní deka s hustým vlasem. Sametově hebká deka vás nejen zahřeje v chladném počasí, ale také stylově doplní interiér obývacího pokoje nebo ložnice. Rozměr: 150 x 200 cm. Běžná cena 699 Kč.

Další články

Načítám