Hlavní obsah
Článek

Zima klepe na dveře a přináší nejchladnější období roku. Na horách již padá první sníh a do nižších poloh už se také brzy chystá. Je nejvyšší čas se na chladné dny připravit, protože už staré české přísloví říká, že to chce nohy v teple. Neváhejte a podívejte se na luxusní značkové botičky, které nejen že zahřejí, ale také zdůrazní vaši osobnost. Přináší vám je internetový obchod SvětBot.cz.

Teplo, pohodlí i módnost – to vše jsou sněhule

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sněhule jsou typickou zimní obuví, ve které vám bude vždy teplo. Jsou pohodlné a mohou být i stylové. Jsou vysoké nebo nízké, se šněrováním či se zipem, případně obojí. Mnoho zimních sněhulí je vybaveno i TEXovou membránou, která propouští vlhkost z boty ven, díky čemuž noha větrá, ale zároveň nepustí vlhkost dovnitř. Díky membráně tak budete mít jistotu i v časech, kdy sníh taje a většina bot nevydrží bez promočení. Pokud přidáme teplý kožich, jsou sněhule do zimního počasí nenahraditelnou obuví.

Exkluzivní sněhule pro opravdu náročné – to je Snoboot! Pouhých 56 párů v ČR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste náročnou zákaznicí nebo chcete jen luxusní dárek pod stromeček pro vaši drahou polovičku, pak vás určitě potěší exkluzivní nabídka sněhulí značky Snoboot. Jedná se o mladou holandskou značku, která vyrábí velmi kvalitní a originální módní sněhule. Díky odepínatelnému kožíšku v horní části boty a možnosti výměny šněrovadel lze botě dát čtyři různé vzhledy, což ocení všechny ženy, které si chtějí boty přizpůsobit dennímu outfitu. Neváhejte a podívejte se – sněhule Snoboot si zamilujete!

A když podpatky, tak teplé a pohodlné kozačky světoznámých značek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se vám zdají sněhule nudné či dokonce fádní a chcete něco více stylového, pak i pro vás máme řešení – kozačky. Podpatky nikdy nevyjdou z módy, obzvláště pokud jsou pohodlné při chůzi. V nabídce obchodu SvětBot.cz najdete kozačky vysoké nad kolena, ale i klasické pod kolena nebo polokozačky. Většina kozaček je kožených, mají zpravidla zip pro snadné nazouvání a teplý kožich. V nabídce jsou i kozačky pro silnější lýtko, nebo naopak pro extrémně úzké lýtko. Vybere si každá žena!

Ani pánové nepřijdou v zimě zkrátka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen dámy, ale i pánové potřebují v zimě kvalitní teplé boty. Pokud zároveň chtějí vypadat dobře či módně, jsou v internetovém obchodě SvětBot.cz na správné adrese. Pánské zimní boty mohou mít taktéž TEXovou membránu, nebo jsou jen dobře zatepleny. Výjimkou nejsou ani boty s kožichem z pravé ovčí vlny, která hřeje, i když je vlhká. V nabídce jsou také boty kotníkové, kožené, šněrovací nebo se zipem. Možností je mnoho. Podívejte se sami.

Nechcete sněhule ani kozačky? I tak pro vás máme řešení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud dámy nechtějí sněhule ani kozačky, mají u nás i tak na výběr. Klasické kotníkové, nebo i nižší, zimní boty jsou dobrým řešením. Jsou stejně jako sněhule pohodlné, mají šněrování nebo i zip pro snadnější nazouvání a zouvání, mají TEXové membrány a kvalitní zateplení, které je mnohdy i z pravé ovčí vlny. V nabídce je rozmanitá škála dámských zimních bot, které určitě stojí minimálně za zhlédnutí.

Další články

Načítám