Hlavní obsah
Článek

Evu Feuereislovou sice brutální vyřazení z VyVolených (v Duelu ji Pavlína rozdrtila rozdílem 95 procent) muselo mrzet, veřejně ale dává najevo, že je za to šťastná. „Neměla jsem stejně šanci vyhrát. Už kvůli tomu, že jsem se ve finále obrátila proti Vladkovi. Ale jsem za to ráda. Kdybych těch pět miliónů získala, stoprocentně by mě popravili,“ tvrdí Eva.

Ta naráží na svůj problém s dvousetmiliónovým dluhem, který na ni podle jejích vlastních slov padl jako na bílého koně v jednom předluženém autobazaru (existují lidé, kteří ale tvrdí, že vše je jinak a že se Eva na podvodech podílela). Myslí si, že jedna z osob, která v kauze figuruje, by ji vážně nechala odstranit, protože ji ze srdce nenávidí.

„Když si představím, jaké musela mít náběhy na infarkt, když jsem se třikrát z Duelu vrátila vítězně, chce se mi docela smát. Takže kdybych nedej bůh vyhrála, snad by si na mě vážně někoho najala a ještě ve studiu by mi propálili hlavu kulkou,“ dodala neVyVolená Eva.

Bývalou soutěžící prý doma čeká pár úředních psaní a několik soudních stání k tomu. Proto si také shání dobrého právníka, který by ji z průšvihů vysekal. Jinak hrozí, že bude první účastnicí nové reality show VySeDění...

Reklama

Další články

Načítám