Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící ve StarDance si oblíbili nošení plyšových papuček, které nesou podobu zvířátek. Poprvé se takto v zákulisí StarDance prezentovala Taťána Kuchařová (36).

Naše jediná Miss World byla v župánku a kočičích papučkách neuvěřitelně roztomilá. Od nejatraktivnější tanečnice StarDance by něco podobného diváci možná čekali, ale že si plyšová zvířátka obuje i nezkrotný živel, zpěvák a hudebník Matěj Ruppert, to by očekával jen málokdo.

Ruppert si na nohy nazul apartní sobí bačkůrky, které dostal jako dárek od hodné tchyně. „Papuče jsou to velice příjemné a pohodlné, ale na parket s nimi určitě nepůjdu. Je to vyloženě odpočinkové obutí. Na mé taneční kreace jsou ideální jedině pořádné kožené boty. S Alicí jsme předvedli tango plné vášně a při něm bych v bačkorách určitě neobstál,“ smál se Ruppert.

A právě temperamentní tanečnice si Matěje Rupperta nemůže vynachválit. Prý je absolutně dochvilný, velice snaživý a nic neošidí.

„Ono to ani jinak nejde. Nic se nedá vypustit a že bych při zkoušení něco odfláknul, nepřipadá v úvahu. Určitě by se to projevilo na výkonu, jedu na plný plyn,“ uzavřel Ruppert.

Reklama

Další články

Načítám