Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O kráse českých dívek a žen je známo nejen na evropském kontinentu, ale díky různým soutěžím krásy už snad po celém světě. Jednadvacetiletá modelka Andrea Kocmanová se žádné Miss neúčastnila, přesto svou krásou nadchla Kolumbijce. Stala se totiž tváří předního světového producenta broušeného křišťálového skla pro jihoamerický trh, vyrábějícího například křišťálové lustry, skleněné figurky a šperky.

"Samozřejmě je pro mě velká čest reprezentovat takovou značku, ať už v Čechách nebo v cizině," přiznává Andrea Kocmanová a doplňuje, že se jejich tváří stala díky doporučení kamaráda. "Nechodím na castingy, protože se svými 167 cm moc šancí v modelingu nemám. Přesto si na nedostatek práce stěžovat nemůžu, vždycky se někdo s nějakou tou nabídkou na focení nebo natáčení ozve," svěřila.

Andrea, která má za sebou například natáčení klipu se Zdeňkem Podhůrským, během něhož strávila celou noc ve studeném bazénu, si natáčení spotu pro kolumbijskou televizi nemohla vynachválit. "Připadala jsem si jako v krásné pohádce," uvedla modelka. "Na sobě nádherné, třpytivé šperky a luxusní společenské šaty, do toho ještě pohádkově příjemné prostředí. A když mi pak produkce přinesla večeři přímo na terasu, odkud jsem sledovala prosvětlený Staromák, nebylo nic, co by mé představě o snu chybělo," vzpomínala.

Ačkoli kolumbijské diváky nadchla, kdyby dostala nabídku na práci v této zemi, Andrea by ji odmítla. Má totiž ve střídavé péči dvouapůlletého syna Patrika, díky němuž si o zahraničním angažmá může jen nechat zdát.

Reklama

Další články

Načítám