Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč vypadají celebrity mladší než my, ačkoliv je nám třeba stejně? Proč mají dokonalou figuru téměř v každém věku? Ne, nebyla k nim příroda milosrdnější. Jen ví, jak na to, mají své triky! Jaké to jsou?

Recept na kila dolů za hodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slovo “liposukce” jako by ve slovníku celebrit neexistovalo. Ale opak je pravdou. Jen je dnes mnohem snazší takový zákrok utajit. A to hlavně díky laserem asistované liposukci SlimLipo, která je v současnosti nejšetrnější a nejpopulárnější liposukcí, kterou estetická medicína nabízí. A to nejen u celebrit, ale i mezi klienty všeobecně, prozradil nám primář Kliniky Yes Visage MUDr. Miroslav Krejča, PhD. Laser ve SlimLipo umí navíc navrátit pokožce po liposukci zpět její pevnost. Právě proto si liposukci SlimLipo vybrala, a dokonce jako jedna z mála i přiznala, herečka, moderátorka a bývalá programová hlasatelka Marie Tomsová, která si ji nadělila ke svým 61. narozeninám. „I když cvičím, zjistila jsem, že v mém věku už jen cvičením ta figura nejde vytvarovat jako za mlada. Klasickou liposukci bych nepodstoupila, ale tohle řešení je účinné, a hlavně rychlé a nenáročné,” prozradila nám sama Marie Tomsová. Takže pokud chcete mít jako celebrity už 2. den o 3 konfekční velikosti menší šaty a být zpět v normálním životě, pak vaším tajným heslem bude liposukce SlimLipo.

Elixír věčného mládí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na elixír mládí celebrit jsme se zeptali primářky estetické dermatologie Kliniky Yes Visage MUDr. Moniky Kavkové, která je mezi českými celebritami velmi oblíbená. „Profesionální estetická dermatologie a kvalitní výplňové materiály umí řešit většinu problematických míst ve tváři. Od jemných až po hluboké vrásky, vrásky od mračení či kolem očí, nosoretní rýhy, nedostatečnou hydrataci pleti, propady a povadající místa nebo naopak zakulacené tváře a podbradek, nevýrazné rty a kontury nebo třeba kruhy pod očima. Velké oblibě se těší také YES Lifting, který si umí ihned velmi snadno poradit i s výrazně povadající tváří nebo podbradkem,“ prozradila nám primářka. Klinika Yes Visage je u celebrit velmi vyhledávanou. Mezi posledními, kdo ji využily, je třeba Alice Bendová, sestra Simony Krainové či moderátorka Iva Kubelková. „Já jsem člověk, který je poměrně hodně přírodní a bráním se velkým nepřirozeným zásahům. Je pro mě také naprosto nepřijatelná ztráta mimiky, proto jsem zvolila výplň kyselinou hyaluronovou. Navíc z rukou kvalifikovaných lékařů Kliniky YES VISAGE vypadá vše naprosto přirozeně,“ vysvětlila Iva Kubelková.

Sexy pohled v každém věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí, celebrit nevyjímaje. „Stejně jako jiné ženy, ani já nejsem výjimka a vím, co jsou to pytle pod očima a unavené oči. Ale naštěstí mi pan doktor Nováček na klinice vysvětlil, že to není zatím nic vážného a na korekci víček mám dle jeho odhadů ještě minimálně 5 let čas. Ale už dnes vím, kam se obrátit, až bude potřeba,“ prozradila nám Simona Krainová. „Na klinikách Yes Visage využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme pooperační bolestivost, otoky či podlitiny a zároveň výrazně zkracujeme dobu hojení,“ nechali jsme si vysvětlit specialistou kliniky.

Ke komu pro krásu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak je tedy vidět, i celebrity řeší stejné problémy jako my. I ony řeší kila navíc nebo přibývající roky, ale umí najít chytrá řešení. Respektive ví, na koho se pro ta řešení obrátit. Nejpopulárnější klinikou v Česku, kde si celebrity doslova podávají dveře, je Klinika estetické medicíny a plastické chirurgie Yes Visage s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Mezi celou řadou známých jmen zde nalezneme například Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Alici Bendovou, Martu Jandovou, Kateřinu Brožovou, Terezu Kerndlovou, Ewu Farnou, Veroniku Freimanovou a mnoho dalších. Jména jako MUDr. Miroslav Krejča - primář plastické chirurgie, MUDr. Monika Kavková - primářka estetické dermatologie, MUDr. Pavel Boček za preventivní medicínu či plastický chirurg MUDr. Martin Paciorek pak znají celebrity zpaměti a mají je na svých seznamech důležitých telefonních čísel.

Tip na vánoční dárek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naštěstí péče skutečných profesionálů již není jen výsadou celebrit, ale je dnes díky pokroku estetické medicíny už mnohem dostupnější a méně náročná nejen pro vás, ale i pro vaši peněženku. Stejnou péči si tak můžete dopřát i vy nebo ji věnovat svým blízkým. Vánoce se blíží a Klinika Yes Visage opět i letos nabízí speciální dárkové poukazy, které lze využít na všechny služby z oblasti hubnutí a redukce tukové tkáně, korektivní dermatologie, omlazení, zkrášlování, estetické a preventivní medicíny nebo služby plastické chirurgie. Navíc k těmto poukazům získáte navíc zdarma další poukaz se službami zdarma až za 10 000,- Kč. Tento poukaz navíc pak můžete využít pro sebe a nebo opět jako dárek pro někoho z blízkých! Více radosti, krásy a zdraví za méně peněz jako dárek pro sebe nebo své blízké.

Další články

Načítám