Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) nám nedávno práskla, že má dole dvacet poporodních kil, nafotila zbrusu nové sexy fotky a opět se naplno vrací ke zpěvu. O tomhle víkendu konala především dobro. Společně s herci ze seriálu Cesty domů rozsvítila vánoční strom, rozdávala vánoční dárky, předala symbolický šek a samozřejmě také zpívala.

Jak se Ilona připravuje na Vánoce? „Od té doby, co jsem máma, užívám si tyhle svátky úplně jinak. Už se chystám do svého oblíbeného zahradnictví nakoupit speciální výzdobu. Vše budu ladit do zelené a červené,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která si nemusí lámat hlavu s nákupem vánočního stromku. „Vyšlu tátu do přírody. Stejně jako v minulých letech budeme mít třímetrovou borovičku z našeho vlastního lesa,“ dodává.

Známá gurmánka a věčná dietářka nikdy nebyla excelentní pekařkou, ale cukroví si neodpustí ani letos. „Vrhnu se do toho znovu. Nejsem taková ta profesionálka, co napeče sedmnáct druhů. Jsem skromná, stačí mi dva tři druhy. Mám z toho radost a dům pak vždy úžasně voní. Dandu navíc strašně baví vykrajování a zažíváme u toho strašnou legraci,“ prohlašuje Ilona, která ke štědrovečerní tabuli letos zasedne i s rodiči svého muže a bude vařit klasiku. „Za mámou, ségrou a neteřemi do Chebu vyrazíme hned další den. Budu tam zpívat na jedné akci,“ uzavírá své plány zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám