Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva není venku na svobodě ani dva celé dny a už toho stihla víc než dost. „Nejdříve jsem jela do fastfoodu, kde jsem si dala pořádnou kalorickou bombu,“ přiznala Eva, která se hned poté vydala na přivítací oslavu ke kamarádce do baru, kde prý byli všichni její kamarádi včetně přítele Lukáše.

„Možná to vypadalo, že s Lukášem jsem, a blbnutí s Honzou mi mohlo u diváků uškodit, ale s Lukášem nejsme už přes dva roky,“ řekla po pátečním Duelu, ale vzápětí hned dodala: „Pořád ho miluju.“

Lukáš by si měl dát asi velký pozor, jelikož jeho Eva přiznala, že už stihla mít sex a nechtěla prozradit s kým. „To byste chtěli vědět, co?“ smála se.

I když Eva stihla vidět Jafara, Nikču, přítele a všechny své kamarády, jednu důležitou osobu svého života vidět zatím nestihla. „Ještě jsem neviděla mamču, ale nejlepší kamarádka říkala, že to brala v pohodě,“ svěřila Eva, která bude muset co nejdříve začít řešit své dluhy a shánět dobrého advokáta.

Reklama

Další články

Načítám